CLICK SHOES

Palautusohje

Näin palautat tuotteen

Tilaajalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. 

-Tuotteen voi palauttaa lähettämällä tuotteen meille PostNord Return Drop Off -palvelun kautta, jolloin palautuskulu 6,90 vähennetään sinulle palautettavasta hyvityksestä. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, palauta alkuperäinen tuote ja tee uusi tilaus verkkokaupasta. Katso tarkempi ohje alta palautukseen. 

-Click Shoes -myymälässä voit palauttaa/vaihtaa tuotteen ilmaiseksi. 

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, täytä palautusilmoitus (lataa palautusilmoitus) ja lähetä se sähköpostilla tilaukset@clickshoes.fi osoitteeseen.  Kun olet saanut palautusvahvistuksen, voit lähettää tuotteen meille. Laita palautettavan tuotteen mukaan palautusilmoitus, ja teippaa paketin päälle sen mukana tullut Postnord Return Drop Off -pakettikortti.

Palautustoimituksen aikana tuotteelle mahdollisesti aiheutuneet vahingot ovat palauttajan vastuulla, joten pakkaa tuote huolellisesti. 

Hyvitys tehdään välittömästi sen jälkeen kun palautettu tuote on saapunut Click Shoesille ja sen kunto on tarkistettu, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta Click Shoesille. Tuotteen hinnan hyvityksestä vähennetän palautuskustannukset, jotka ovat 6,90€.

Palautusilmoituksen voit ladata täältä.

LATAA PALAUTUSILMOITUS

© Click Shoes 2020
Tuotevalikoima ja hinnat vaihtelevat myymäläkohtaisesti.