Myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat löydät "Myymälät"-välilehdeltä.

Shoe House Oy
Y-tunnus 2229417-7

Parhaiten verkkokauppamme asiakaspalvelun tavoitat sähköpostitse osoitteesta tilaukset [ä] clickshoes.fi, mutta kiireellisissä asioissa voit myös soittaa arkisin klo 10-16 numeroon 0403501163. Huomioithan, että kiireiseen aikaan emme aina ehdi vastaamaan puhelimeen. Myymälöistä ostettujen kenkien reklamaatiot hoidetaan aina paikan päällä ko. myymälässä. Otathan mukaan reklamoitavat kengät, sekä kuitin asioidessasi myymälässä.

Osoite: Eerikinkatu 17, 20100 Turku
Sähköposti: tilaukset [ä] clickshoes.fi
Kiireellisissä asioissa: 0403501163 (arkisin klo10-16)

Click Shoes on suomalainen kenkä- ja laukkukauppaketju, joka toimii tällä hetkellä 24 paikkakunnalla 30 myymälän voimin. Vuonna 2023 tehtyjen yrityskauppojen myötä Click Shoes on osa Tokmannia. Ensimmäinen ClickShoes -myymälä avattiin vuonna 2001 Turun keskustassa, ja tällä hetkellä myymälöitä löytyy lähes koko Suomen pituudelta Helsingistä Rovaniemelle.

ClickShoes on uudenlainen ja erilainen kenkä- ja laukkumuotikauppa ihmisille, jotka arvostavat yksilöllistä tyylikkyyttä. Suuri osa mallistostamme tulee oman maahantuonnin kautta. Mallisto koostetaan Euroopan merkittävimmiltä kenkä- ja laukkualan messuilta, joten tarjoamme takuulla aina ajanhermolla olevaa muotia. Lisäksi hintatasomme on edullinen, sillä kohdistamme oman tuonnin kustannustehokkuuden suoraan myyntihintoihimme.

Kenkämallistostamme löydät oman 2Moons merkkimme lisäksi esimerkiksi seuraavat suosikkimerkit: Rieker, Tamaris, Marco Tozzi, Caprice, Mustang, Björn Borg, jne. Laukkuvalikoimassamme on muun muassa A.Eriksson-, Rieker- ja Ulrika-laukut. 

Myymälöissämme sinua palvelevat iloiset, asiantuntevat ja osaavat myyjät, jotka auttavat sinua löytämään itsellesi sopivan, ja silmääsi miellyttävän mallin laajasta valikoimastamme.

 

Tervetuloa tutustumaan laukkuihin ja kenkiin, joita ei tule joka kadun kulmassa vastaan!